A A

Online afspraken maken

Het is de bedoeling dat u alleen een afspraak maakt met uw eigen huisarts of praktijkondersteuner, indien dit niet lukt dan graag contact opnemen met de praktijk. U kunt een afspraak maken voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Zorg op Noord ICT

ZON-ICT is specialist in het verzorgen van ICT diensten voor de 1e lijns zorg. Zorgverleners hebben voor het leveren van goede zorg uitstekend werkende ICT nodig.

ZON-ICT is opgericht door een groep gezondheidscentra in de Regio Rijnmond om gezamenlijk voor de samenwerkende apothekers, huisartsen, fysiotherapeuten, dietisten enz. hoogwaardige en prettig werkende IT-infrastructuren op te zetten. De intern opgebouwde kennis en ervaring geeft ons de kennis om binnen de eerstelijns zorg uitstekende ICT dienstverlening te bieden.

Lees meer