A A

Online afspraken maken

Online afspraken maken is alleen mogelijk bij uw eigen huisarts, bij de eigen praktijkondersteuner somatiek (POH-S) voor de hieronder genoemde verrichtingen.

Online afspraak huisarts:

  • Een gewoon consult (geen dubbel consult)

Online afspraak praktijkondersteuner:

  • Een controle afspraak

Mocht u een eerdere afspraak willen dan de aangeboden plekken, of wilt u een afspraak maken voor een andere verrichting dan hier boven genoemd, neem dan telefonisch contact op met de assistente. U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Nieuws

Onze praktijk is door Zilveren Kruis benoemd tot Pluspraktijk!

Op 26 september 2014 hebben wij onze opvolgingsaudit gehad welke wij hebben behaald. Hierdoor blijven wij officieel een Pluspraktijk. Daarmee zijn wij door Zilveren Kruis Achmea beloond voor de hoge kwaliteitseisen waaraan onze praktijk voldoet. Slechts 5% van alle fysiotherapiepraktijken in Nederland voldoen op dit moment aan deze eisen.

Aanmelden via de website

Aanmelden voor nieuwe patiënten is mogelijk via onze website. Onder het kopje aanmelden vind u het aanmeldformulier waarop u uw gegevens kunt invullen en versturen. Wij bellen u dan binnen 24 uur om een eerste afspraak te maken.
Het maken van vervolgafspraken kan alleen telefonisch bij uw fysiotherapeut of de assistente.

Waarnemer

Jessica Boer is vanaf 1 augustus 2016 onze nieuwe waarneemster.

Stagiair

Van augustus 2016 t/m februari 2017 is Wendy onze stagiair. Ze volgt de opleiding in Leiden. Indien u bezwaar heeft met haar aanwezigheid tijdens uw behandeling kunt u dit aangeven bij uw behandelend therapeut.

Betalen behandeling

Indien u voldoende verzekerd bent voor fysiotherapie zullen wij de rekening van de behandeling direct indienen bij uw zorgverzekeraar.

Indien u niet (voldoende) verzekerd bent voor fysiotherapie dan dient de factuur aan het einde van elke behandeling direct per pin voldaan te worden.
PIN-LOGO

Cursussen

Met regelmaat volgen alle fysiotherapeuten cursussen en opleidingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op ons vakgebied.